Z3

|

T6

|

T9

|

G5

|

E3

|

EM215

|

S-WAY

|

S-TOUR

|

S-LIKE

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

ФОП Шушковський (далі – Компанія) під час обробки персональних даних користувачів керується положеннями чинного законодавства щодо захисту конфіденційної інформації та персональних даних, зокрема, Закону України "Про захист персональних даних", Закону України "Про рекламу", Конституції України та інших нормативно-правових актів України. Будь-яка інформація, надана користувачами під час використання цього веб-сайту або під час інших звернень до Компанії, що відноситься до персональних даних, буде використана лише з метою, вказаною нижче.

Персональні дані, зокрема, включають: ідентифікаційні дані (прізвище, ім’я та по-батькові), номер контактного телефону, адреса електронної пошти.

Надаючи Компанії свої персональні дані, користувач надає свою добровільну та безумовну згоду на їх обробку Компанією, а також на те, що відповідна інформація не є конфіденційною і може зберігатися та використовуватися Компанією у базі персональних даних "Споживачі продукції" з метою:

Зокрема, користувач погоджується на обробку персональних даних (у т. ч. збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем, передачу наданих персональних даних (без отримання додаткової на те згоди користувача та без додаткового повідомлення про таку передачу), в тому числі транскордонну, отримання маркетингових матеріалів, розсилок в рамках проведення рекламних кампаній Компанією .

Користувач погоджується з тим, що надані персональні дані використовуватимуться Компанією для вищезазначеної мети, відповідно до чинного законодавства України; що надані користувачем  персональні дані можуть бути поширені (передані) Компанією з вищезазначеною метою третім особам; що персональні дані користувача будуть видалятися або знищуватися у встановленому статтею 15 Закону України "Про захист персональних даних" порядку. Доступ до персональних даних буде здійснюватися відповідно до Закону України "Про захист персональних даних".

Обробка та зберігання персональних даних здійснюється протягом часу, необхідного для досягнення вищевказаної мети.

Повідомляємо, що права користувачів передбачені ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних", а саме: